Sve tajne druženja: Starlete zabavljaju i klijente na jahtama, mjesečno zarade i do 10.000 eura! – Kreacije Portal
Uncategorized

Sve tajne druženja: Starlete zabavljaju i klijente na jahtama, mjesečno zarade i do 10.000 eura!

Sud BiH starleti Tijana Maskimović, poznatijoj pod nadimkom Tijana Ajfon, odredio je jednomjesečni pritvor, a Srđan Šojić (skeledžija) je pušten na slobodu.
Ostalim osumnjičenima takođe je izrečena mjera zabrane.
Slučaj hapšenja Tijane Ajfon je po ko zna koji put pokrenuo pitanje te debatu u javnosti upravo o problemu pros..tucije.


Iako je najstariji zanat zakonom zabranjen u Srbiji, kao i u brojnim državama, sve je veći broj djevojaka i žena koje u taj posao ulaze dobrovoljno, samo radi dobre zarade.
Prema procjenama nekih stručnjaka, baveći se takozvanom elitnom pros..tucijom one mogu da zarade čak i do 10.000 eura za mjesec dana.

Marko Nicović, član borda direktora međunarodne policije za borbu protiv n.rkomanije, navodi da djevojke sve češće ulaze u kandže pros..tucije i to zbog loših ekonomskih uslova.

Pros..tucija djevojaka na tržištu isključivo zavisi od nivoa klijenta kao i djevojke koja se prodaje i upravo to diktira cijenu.
Veliki broj naših djevojaka počne da se bavi ovim poslom, dakle pros..tucijom upravo zbog lošeg ekonomskog stanja.


Međutim, imamo i djevojke koje u kandže pros..tucije ulaze iz svoje neke lične promocije – te statusa u društvu – ovo navodi Nicović i dodaje:
Veoma je teško izaći iz kandži pros..tucije jer je to u pitanju teška mafija! A najteže se iščupaju one djevojke koje su ekonomski zavisne od svojih m.kroa.

Oglasi – Advertisement