SVE SE ORI Šešelj ima novu djevojku!

0

Postoje programi koji us jako popularni u našem regionu, a to su svakako rijaliti programi kao što su “Parovi”, “Zadruga” i tako dalje. Ono što je svima poznato jeste da je to pravo mjesto za razne skandale koje drmaju region.

Ali, pitanje je koliko od vas zna da upravo u rijalitiju učestvuje sin jednog od najpoznatijih političara, Vojislava Šešelja?

Sin poznatog političara Vojislava Šešelja, Nikola Šešelj je baš pogodila Amorova strijela. Da podsjetimo, on je bio bivši učesnik rijaliti programa “Parovi”, a ono što je interesantno da su ga djevojke oblijetale po samom ulasku u rijaliti.

Međutim, njegovo srce je ukrala ona sa kojom je bio prije ulaska u rijaliti, a njeno ime je Biljana, te je na svom profilu na društvenim mrežama objavio jedan post i nju tagovao.
Nakon objave njegov fejsbuk se usijao, jer po svemu sudeći on je odustao od Jelene Ilić, pa je ovu aktraktivnu brinetu prepustio Ivanu Marinkoviću.
Kako smo već ranije pomenuli ona je poznat po lomljenju srca u rijalitijima, ali izgelda da je sada našao neku koja će nega dovesti u red.

Koji su vaši komentari na ovo?