Sve pršti od luksuza: Ima najskuplji stan na estradi- Zavirite u stan Ane Bekute, a tek kada vidite šta svaki dan radi u njemu (VIDEO/FOTO)

0

Pjevačica Ana Bekuta spada u red legendarnih pjevačica sa naše balkanske estrade, a njenih 50 i više godina karijere zorno pokazuju sve ono što je napravila, i svakako da joj mnoge njene koleginice mogu pozavidjeti na tome, a mlađe pjevačice se mogu samo ugledati na Anu, i pokušati da na njen način dosegnu zvijezde, kao što je to ona napravila.

Anina popularnost je posebno narasla u posljednjih nekoliko godina otkako je postala dijelom žirija u TV emisiji Zvezde Granda i otkako je postala jedan od mentora, a i sama Ana je u nekoliko navrata naglasila da joj je ova emisija itekako pomogla u karijeri

Ana sa svojim partnerom Milutinom Mrkonjićem živi na posljednjem spratu jedne luksuzne zgrade u Beogradu, a kako je i sam otkrila, ona se već neko vrijeme posvećuje jogi, te zbog toga uzima i privatne časove, pa je novinarima otkrila i ovo:

”Ja sam tek na početku, i konstatirala sam odmah, poslije prvog časa, da je to zapravo ono što je trebalo da radim cijeli život. Naročito kad mi u susret idu velike stvari kao što je koncert u Sava centru i kada mi treba malo više snage i koncentracije”, da bi nakon toga dodala još i ovo: ‘‘Milutin uvijek kaže: “Rad oplemenjuje promatrača”, tako da se on uopšte ne trudi da uđe u ovu priču. Divi se nama dvjema. On rekreativno čita novine, gleda televizor, mijenja kanale, i to je sve od rekreacije!” 

Nakon toga je Ana u još nekoliko rečenica otkrila kakav je odnos između nje i Milutina:

”Moram malo da ga kudim, jer ga evo, koliko smo zajedno, ne znam ni ja koliko godina, stalno tjeram, i još nisam uspjela to kod njega da uradim. Vratila sam ga u dom, u kuću, ali treninzi, šetnja, odbija me ”