Svakoga dana je mužu u pivo stavljala laksativ, da bi prestao da pije: Na kraju je sve to skupo platila i život joj je postao horor (FOTO)

0

Žena imenom Mišel N. koja dolazi iz meksičke savezne države Sinaloa je nakon raznih savjetovanja preko različitih internetskih stranica i foruma smislila plan kako da svoga muža Hosea natjera da prestane da pije. Mišel je na neki način uspjela da nabavi mješavinu ricinusovog ulja i ekstrakta šljive, pa je počela da stavlja po nekoliko kapi u boce od piva njenoga muža, a htjela je da postigne blagi, laksativni učinak.

Nakon svega, Hose je rekao policiji da mu je bilo malo čudno što mu žena stalno nudi da mu donosi i da mu otvara pivo, ali mu se svidjelo da bude mažen i pažen, pa nije svemu tome pridavao veliki značaj, a kada je mješavina počela da djeluje, Mišel je muža uvjeravala da je proljev koji je dobio uzročen od alergije te da je vjerojatno alergičan na alkohol.

Ali sve to nije Hosea natjeralo da odustane u uživanju u alkoholu, pa je počeo da pije tablete za stomak i za želudac, a istovremeno je nastavio da pije kao i prije. Mišel je nakon toga povećala dozu laksativa, a sljedećega jutra dijareja se toliko povećala da Hose više nije mogao ni da ustane i da dođe do kupatila. Simptomi su kod Hosea, uključujući i jaku dehidraciju, postali toliko jaki, da Mišel nije imala drugoga izbora nego da muža odvede u bolnicu.

Kada su Hosea u bolnici pitali šta misli da je uzrok njegovom prolivu, on je rekao da više nikada neće piti pivo, a osim stalnoga proliva, Hose je imao i jake grčeve zbog kojih uopšte nije mogao da sjedi. Mišel je na kraju priznala da je ona kriva za muževljevo stanje, odvedena je u pritvor, a mediji pišu da je sada čeka optužnica pa vjerojatno i zatvor jer se ovo tretira kao pokušaj ubistva.