Svako priča o albanskom provokatoru, a prelijepa crnka iz Srbije je osvojila njegovo srce: Ovo je misteriozna supruga Granita Džake

0
76

Njeno ime je Leonita Džaka, a ona je inače supruga reprezentativca Švajcarske Granita Džake i ona se zaista oduševila radi načina na koji je njen suprug proslavio gol u okviru drugog kola protiv Srbije na svjetskom prvenstvu koje se odigrava u Rusiji. Granit Džaka je albanac koji igra za švajcarsku reprezentaciju, a to je čovjek koji je pomiješao politiku i sport totalno.

View this post on Instagram

NO WORDS NEEDED 👐🏻🤗👐🏻 #PROUD

A post shared by LEONITA XHAKA ♡ (@leonita.x) on

To je uradio nakon što je dao gol za rezultat 1:1, te je proslavio davanje gola pokazivanjem dvoglavog orla. Cijeli fudbal je svojom provokacijom zgrozio, ali je njegova supruga Leonita ostala oduševljena i ponosna na svoga dragog. Lijepa crnka Leona inače ima porijeklo iz južne pokrajine Kosova i Metohije, a već je godinu dana u braku sa poznatim fudbalerom Arsenala, te se rodila u Prištini.

Leonita i Granit su se upoznali kada je on igrao u Borusiji, a tamo je ona radila. Izuzetno je popularna na društvenim mrežama, a ima skoro 140.000 pratioca, te je zaista privlačna i svoju ljepotu često pokazuje objavljivanjem provokativnih fotki, a za nju se govori da je jedna od najljepših supruga fudbalera u Rusiji. Da li možete reći šta za suprugu igrača Džake? On je dobar fubaler, ali je sa svojom provokativnom proslavom zaista pomutio javnost. Priča se da će dobiti i kaznu zbog toga što je uradio jer tako nešto nije baš prilično za javnost.