Svako priča još uvijek o ovom spektakularnom vjenčanju: Kćerka Dragana Stojkovića Piksija je imaa jedno od najluksuznijih vjenčanja svih vremena

0
99

Anja Stojković je inače kćerka poznate fudbalske ikone Dragana Stojkovića Piksija, a ona se smatra jednom pravom ljepoticom. Prelijepa Anja se udala za svog izabranika, a koji je inače reli vozač imena Igo Valente. To vjenčanje je jednostavno bilo kao iz bajke i ceremonija je održana na Azurnoj obali. Tome vjenčanju je bilo prisutno mnogo gostiju, kako porodica, prijatelje, te poslovni partneri.

Anja je sa reli vozačem već nekoliko godina u vezi, a sada su napokon odlučili da obilježe svoju ljubav sa ovim spektakularnim vjenčanjem koje je bilo čak na obali Francuske. Nije se udala u Srbiji kao što su svi mislili, nego je otišla na Azurnu obalu koja se inače nalazi na jugu Francuske i koja se smatra jednim od veoma egzotičnih mjesta. Oni su se prije nekih dva mjeseca vjenčali.

O tome vjenčanju se ne zna nešto previše, ali veoma zanimljiva stvar je da su fotografije sa toga istog vjenčanja objavljene čak u japanskom izdanju “modne biblije” u jednom veoma poznatom magazinu. Na svim fotografijama koje su izašle u javnost se mogla na njima pogledati sreća, veselje i odlično raspoloženje.

Zaista moramo reći da su pazili na svaki detalj što se tiče vjenčanja i svi koji su gledali mladu su ostali bez teksta. Ova svadba je koštala čak milion eura, a svi gosti su smješteni u luksuznom hotelu koji je bio plaćen. Piksiju nije bilo nikako lako što se njegova najmlađa kćerka udaje, a zbog toga je pustio nekoliko suza na ceremoniji. Vjenčanica Anje je napravljena od modnog dizajnera koji se zove Eli Sab.