SVAKO JUTRO U VODU STAVLJALA KAŠIKU OVOG ZAČINA: Poslije 30 dana SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI – NAPITAK PRŽI SALO – Kreacije Portal
Najnovije Novo Prirodni lijek Savjeti Zanimljivosti

SVAKO JUTRO U VODU STAVLJALA KAŠIKU OVOG ZAČINA: Poslije 30 dana SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI – NAPITAK PRŽI SALO

Ukoliko svoje jutro započnete ovim napitkom, sa kilažom više nećete imati problema. Čarobni štapić za mršavljenje zapravo ne postoji, ali nam određeni napici mogu pomoći na putu da budemo zdraviji i mršaviji. Osim zdrave ishrane i refovnih treninga, mješavina vode, cimeta i jabuke udvostručuje brzinu mršavljenja. Dragana (48) je svako jutro na prazan stomak pila ovaj napitak, tako da je za mjesec dana konzumacije uspjela da primjeti značajnu razliku u svom izgledu. Sva joj je odjeća bila široka, a ujedno je regulisala nivo šećera u krvi.

Ovaj sok je dobro piti s vremena na vrijeme, čak iako ne želite da gubite kilažu. Dobro će vam doći kao detoks napitak i pomoći pri izbacivanju nakupljenih toksina. Nije loše da se s vremena na vrijeme napravi restart čitavog organizma. U jedan litar prokuhane vode dodajte jednu jabuku isjeckanu na kriške i 2 kašike cimeta. Prije upotrebe ostavite da odstoji minimalno jedan sat. Pijte po jednu čašu svakoga jutra. Ovaj napitak nema kalorija, a zahvaljujući nevjerovatnom cimetu stabilizovaće vam se nivo šećera u krvi i na taj način će želja za slatkišima i napadi gladi biti blokirani.

Oglasi – Advertisement