SVAKA ŽENA OVO TREBA ZNATI: Samo jednom se izdepilirajte na ovaj način I VIŠE VAM NIKADA DLAČICE NEĆE RASTI! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Prirodni lijek Savjeti Zanimljivosti

SVAKA ŽENA OVO TREBA ZNATI: Samo jednom se izdepilirajte na ovaj način I VIŠE VAM NIKADA DLAČICE NEĆE RASTI!

Da biste se zauvijek riješili neželjenih dlaka, savjetujemo vam da napravite ovu smjesu. Nakon nekog vremena dlaka će postati tanka i više nikada nećete morati brijati dlake na bilo kojem dijelu tijela. Ova metoda se naročito preporučuje osobama koje imaju jake dlačice. Uzmite nekoliko ljuski oraha i pecite ih u rerni na maksimalnoj temperaturi. Zatim ih sameljite, pomiješajte s vodom i od ta dva sastojka napravite tijesto. Ostavite da odstoji 15 sati.

Zatim nanesite ovu smjesu na dio tijela na kojem imate dlačice kojih se želite riješiti. Ostavite da odstoji 30 minuta, a zatim operite taj dio tijela. Da biste uklonili dlake što je prije moguće, savjetujemo vam da ponovite ovaj postupak najmanje 3 puta u jednom danu. Vjerujemo da će vas rezultati pozitivno iznenaditi. Stoga ukoliko imate problema sa dlačicama koje jako brzo rastu, a ne da vam se svaki puta brijati, sve što trebate jeste isprobati ovu nevjerovatnu smjesu vode i oraha.

Oglasi – Advertisement