SVAKA ČAST- DA LI ZNATE PRIČU O “OSVETNIČKOJ HALJINI”?- Princeza Dajana ju je OBUKLA, pokazala svoju MOĆ i ISPISALA ISTORIJU! (FOTO)

0

Princ Čarls je u televizijskom intervjuu otkrio da je Dajanu prevario sa Kamilom. Princeza Dajana je tog 29. juna 1994. se na godišnjem partiju Vanity Faira pojavila u crnoj, koktel haljini, i tada je po prvi puta imala gola ramena, a ovu kreaciju je bila potpisala grčka dizajnerka Christina Stambolian. Već sutradan su svi svjetski mediji objavili Dajanine slike na naslovnim stranama, a one su mnoge ostavile u šoku.

” To je bio prvi put da je svijet upoznao novu Dajanu, onu kojoj nije trebala porodica ni princ Čarls” – Ali sa ovim potezom Dajana je postala modna ikona, a ta njena crna haljina osvete je otvorila jedno novo modno poglavlje.

Dajana je toga dana željela da izgleda kao milion dolara i bila je uspjela u tome, a pored toga, nakon ovakvog stajlinga više je niko nije sažalijevao, a Dajana je znala da će sutradan u medijima pored Čarlsova priznanja nevjere biti i njena fotografija u famoznoj haljini, i htjela da je sa svojim stajlingom ispiše istoriju i uspjela je u tome.