SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO Nakon ove scene dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću! Nastao MUK U STUDIJU – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO Nakon ove scene dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću! Nastao MUK U STUDIJU

Nako što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem ljetovanju, agencijama kao i o povoljnim aranžmanima čak i u septembru, u program se uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, koji je vidno uznemiren povodom te teme poručio sljedeće: “Baš veselo i prijatno, volio bih da tako bude i u našim bolnicama i kovid ambulantama, a svi znamo da neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama osoba koje su preminule” rekao je on.

Iako se voditeljica branila činjenicom da dobro raspoloženje u studiju nije bilo znak naozbiljnosti, Tiodorović to nije mogao da prihvati kao validan odgovor te je zaprijetio: ” Ustaću i otići ćum ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću” rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk. “Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da da uživa i u Srbiji. Mogu da razumijem želju za odmorom, ali moramo se ponašati prije svega odgovorno.” Ostatak teksta možete da pročitate ovdje.

Oglasi – Advertisement