Sva uplakana je pokazivala vozačici autobusa da stane, zaustavila se i uradila nešto alarmantno!

0
14

Kako bi sve bilo po rasporedu kod javnog prevoza onda se vozači moraju da pridržavaju pravila i vremena gdje će stati i kada krenuti. Kada izgubite na svakoj stanici po samo malo vremena onda to može dosta značiti.

Vozači autobusa znaju kako je bitno da stignu negdje na vrijeme jer mnogo ljudi zavisi od njih i kada će oni doći kako školarci, tako i oni što idu na poslove ili ostalo.

Ova žena, koja vozi autobus je išla na put gdje je bilo mnogo snijega i gdje je bilo hladno vrijeme. Kada je pogledala na stranu onda je primjetila kako neko hoda putem ali ta osoba koja je bila na putu je počela da maše rukama na sve strane kako bi zaustavila autobus.

Vozači autobusa će inače izbjegavati da se neplanirano zaustave ali sada je vozačica Tayeta napravila iznimku jer je mislila kako ta osoba treba pomoć. To što je vozačica uradila, je možda spasilo život a žena koja je krenula ući u autobus se tresla od zime.

Kako je ulazila, ta žena je držala sa jednom rukom ručku od autobusa a drugom svoj stomak. Tayetta je primjetila kako nešto nije sasvim uredu a onda joj je ta žena rekla kako se počela da porađa.

Ustala je i pomogla joj a ta žena je sva bila uplakana od bolova. Pored toga što je Tayetta stala, onda je znala da sada mora imati novi plan kako bi ju spasila.

Znala je da je prekasno da dođe do bolnice jer ipak ne bi stigla tamo na vrijeme a pomislila je da se do tada može svašta desiti. Nije ju vozila u bolnicu nego je odlučila stati i zvati hitnu. Kraj priče je nevjerovatan a možete ga pogledati u videu ispod.

Pogledajte video: