Sva sreća da sam je uslikala, jer bi svi pomislili da sam poludjela i da sam ljubomorna: Evo kako sam uhvatila snahu da radi stvari koje ne bi trebala (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Sva sreća da sam je uslikala, jer bi svi pomislili da sam poludjela i da sam ljubomorna: Evo kako sam uhvatila snahu da radi stvari koje ne bi trebala (FOTO)

Ispovijest ove žene na najbolji način pokazuje koliko ponekad mogu biti komplikovane veze između svekrve i snahe, te da neke legende o ovim odnosima nisu niti malo pretjerane, te da koliko svekrve mogu biti lođe prema snahama, isto tako i snahe znaju biti zle prema svekrvama i dosta često jedva čekaju da smjeste neku zvrčku jedna drugoj.

”Prije nekoliko mjeseci sam oženila sina. Snaha mi se na prvu loptu činila kao dobra žena, tako da sinu nisam ništa prigovarala. Uselili su se u zgradu preko puta moje. Nekako su se stvari posložile pa moj balkon gleda pravo na ulaz u njihovu zgradu. Sin mi je ove nedjelje otišao na službeni put u inostranstvo, tako da je snaha ostala sama u stanu. Pošto ne želim da pušim u kući, radi zidova i zavjesa, ja izađem napolje da zapalim jednu cigaru, kad ono imam šta i vidjet.”

Dalje u svojoj ispovijesti žena opisuje da joj je ta cigara prisjela kao niti jedna prije:

”Moja snaha ispred ulaznih vrata stoji sa nekakvim likom, a ja koliko znam ona nema ni braću ni rođake. Ali hajde, šta ja znam, možda joj je neki poznanik od prije ili možda kolega sa posla. Nekako bih ja i povjerovala u tu svoju priču da se u sljedećem trenutku njih dvoje nisu počeli ljubiti, a onda su zatim ušli u ulaz. Sreća moja pa mi je telefon bio pri ruci pa sam ih brže bolje slikala. Pošto živim na drugom spratu, slika je savršeno dobro ispala, i jedva čekam da se sin vrati kući da mu ispričam čemu sam svjedočila.”

Na kraju je objasnila da se sve na kraju iskompliciralo, ali i koja je bila reakcija njene snahe kada se sve otkrilo:

”Ako se pak ta mala vještica bude pravdala kako nije to uradila i da sam ja sve izmislila, slika će mi poslužiti kao dokaz. Bila mi je simpatična u početku, ali ne mogu dozvoliti da mi sin bude sa tom varalicom. Taj se brak mora što prije okončati, dok još nije kasno i dok na svijet nisu došla djeca, jer onda će tek bit teško.”

 

Oglasi – Advertisement