Suzana Mančić očajna: “Moram sama prati svoju kosu, kuhati i savijati posteljinu. Sve mi se prijateljice smiju. Sramota me” – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

Suzana Mančić očajna: “Moram sama prati svoju kosu, kuhati i savijati posteljinu. Sve mi se prijateljice smiju. Sramota me”

Mnogima jako teško pada trenutašnja stiuacija i izolacija. Još ejdna koja je u totalnom očaju ovih dana jeste Suzana Mančić , koja je čuvena entertejnerka koj je skoro snimila intervju gdje je otkrila kako provodi svoje dane u ovim sedmicama izolacije.

Ona se radi uvođenja vanrednog stanja i policijskog sata morala da vrati iz Atine gdje je do tada boravila kdo svog novog muža grčkog biznismena Simeona OComokosa te je radi tog bila 28 dana u izolaciji.

Otkrila je da njene kćerke Teodora i Natalija idu u prodavnicu i šetaju psa, morala je čak otpustiti svoju kućnu pomoćnicu koja je radila godinama za nju, što joj je  palo jako teško.

“Nikada u životu nisam mrala ovolikko da kuha, umorna sam. Sama moram da mijenjam posteljine, da čistim, da kuham.. Cijeli dan radim od jutra do mraka-. Pod stresom sam stalnim. Moram sama sebi da perem kosu i sušim. Jedna gospođa kao ja na takvo nešto nije jednostavno navikla. Sramota me, jer sve mi se prijateljice smiju.” rekla je ona.

Oglasi – Advertisement