Suprugu maltretirao godinama: Žena pobjegla kod sina, on je našao i ispred štale izbo nožem

0
41

Đorđe Nešković iz Boljanića kod Doboja, godinama je zlostavljao svoju pedesetjednogodišnju suprugu, ali se na kraju odlučio i da joj presudi nožem. Naime razlog ovome je što supruga više nije moga trpiti nasilje te se obratila sinu za pomoć. Nešković je u ponedjeljak naveče došao u dvorište kuće svoga sina, te je na suprugu koja se zatekla ispred štale potegnuo nož. Jedna od komšinica je dotrčala do unesrećene te je pozvala Hitnu pomoć, ali zbog ozbiljnosti povreda morala je biti prebačena u bolnicu.

“Sin nije bio kod kuće, a žena je krenula u štalu da namiri stoku i tu ju je napao”, navode mještani. Prema nezvaničnimm informacijama, žena je dobila ubodnu ranu abdomena ispod rebara, dok je povreda ruka zapravo posjekotina na zglobu. Navodi govorie da je žena u stabilnom stanju i da je hospitalizovana na Odjeljenju hirurgije.

“Za prijavljeno lice Đ.N. postoji osnov sumnje da je ispred pomoćnog objekta štale hladnim oružjem nanijelo ubodnu ranu svojoj supruzi u predjelu stomaka i posjekotinu na ruci”, navodi se u saopštenju.
Na uviđaj koji je obavljlen u utorak prisustvovao je i dežurni tužilac, koji će nadležnom sudu predložiti određivanje protvora Nepkkoviću.