SUPRUGA PREMINULOG PJEVAČA JASMINA HASIĆA KAO DA JE SLUTILA DA ĆE SE DESITI NAJGORE- Nedavno objavila njihovu zajedničku fotografiju- NJENE RIJEČI KIDAJU DUŠU (FOTO)

0

Vijest i da je preminuo finalista Zvezda Granda, Jasmin Hasić u svojoj 36. godini života je iznenadila i šokirala mnoge i ostavila u nevjerici i tuzi. Jasmin je preminuo nakon velike borbe sa teškom i opakom bolešću.

Njemu je bilo dijagnosticirano da ima tumore na bubrezima, operisan je u Turskoj, ali nakon operacije su nastale komplikacije i nažalost, pjevač nije uspio da dobije tu bitku. Njegova supruga Jasmina je samo nekoliko dana prije smrti pjevača na društvenim mrežama objavila crno- bijelu fotografiju na kojoj su Jasmin i ona nasmijani, te je uz fotografiju bila i napisala:

” Na kraju samo trag naših djela ostaje… Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo cijelo. Samo najjači postaju najbolji. A meni…, meni srce k’o kuća, toliko te ljudi voli i cijeni…, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve” – napisala je prije samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje djece.