Supruga Poznatog Pjevača Đanija Se SKINULA: Kad Vidite Na Šta Liči, Pozlit Će Vam, VISI Sa Svih Strana – GDJE OVO OŽENI! (FOTO)

0

Većina supruga naših pjevača sa estradne scene poznate su kao jako atraktivne žene, ša čak i one koje su malo starije dobi. Zna se da sve one dosta ulažu u svoj izgled, a to je i razumljivo, jer su njihovi muževi javne ličnosti, a i one su često pored njih meta novinara i fotografa. Jedan od poznatijih pjevala u Srbiji je svakako Đani, pa je sa njim, javnosti vrlo poznata i njegova supruga Slađa.

O njima dvoma se jako puno pisalo u posljednjih nekoliko mjeseci, iz razloga što su bili privedeni pred pravdu zbog toga što su prekršili policijska sat ako i obaveznu socijalnu distancu i okupljanje većeg broja ljudi. Naime, njih dvoje su pronađeni u bifeu jednog hotela, sa još mnoštvom ljudi u vrijeme policijskog sata. Tada su dobili kaznu kućnog pritvora, kao i novčanu kaznu, ali su već neko vrijeme na slobodi jer su svoju kaznu već odlužili. Slađa je odmah počela da koristi svoju slobodu, pa smo je imali priliku vidjeti na raznim mjestima. Nedavno je na druptvenim mrećama, objavila fotografiju na kojoj se može vidjeti kako stoji pored Save, gdje je uživala u bazenima, a to joj je svakako dobro došlo nakon kućnog pritvora.

Đani se ipak malo vratio svojim snimanjima i nstupima, ali se čini kako Slađa sada uživa za oboje, te je ona našla načina da se opusti poslije zaista stresnog perioda za nju. Tako se na bazenu pojavila u vrlo provokativnom kupaćem kostimu, i svoje fanove počastila fotografijom iz bazena. I mada mnogi smatraju kako Slađa mnogo dobro izgleda, mnogi misle da u njenim godinama više nije primjereno da se pokazuje u takvim izdanjima.