Supruga mi jutros ostavila CJENOVNIK SVOJIH USLUGA: Kad mi je napisala koliko košta HOPA-CUPA u spavaćoj, SVE MI JE BILO JASNO(FOTO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

Supruga mi jutros ostavila CJENOVNIK SVOJIH USLUGA: Kad mi je napisala koliko košta HOPA-CUPA u spavaćoj, SVE MI JE BILO JASNO(FOTO)

Danas malo razgovaramo o muško-ženskom odnosu u samom braku i šta se tu sve može i doživjeti, može vam prenijeti samo muškarac koji se nalazi u šakama žene. U redu, neki drugi će na to gledati sa stanovišta potlačene žene, ali mislimo da danas shvatate poentu ovog teksta, koju ćemo vam prenijeti u nastavku. Riječ je o priznanju “ranjivog” čovjeka, koji je ovaj tekst objavio na svom profilu na društvenim mrežama i koji se pokazao više nego komičnim.

Vjerovali ili ne, njegova je opasna žena na svom stolu ostavila cjenovnik usluga da vidi kad se probudi i stvarno je imao šta vidjeti. Pranje posuđa i ručak njezine su najskuplje usluge, u rasponu od 3 do 5 eura dnevno i obroku. Korištenje usisavača, vožnja djece u školu je mala stvar, u prosjeku treba od jednog i po do dva eura. Korištenje usisavača je kod ove dame, ispostavilja se na akciji, a cijena je samo 1 euro. Muž se doslovno znojio jer je vidio da se posljednja na spisku nalazi akcija u spavaćoj sobi. Ako sve prethodne stvari koštaju, koliko zapravo treba platiti da biste vodili ljubav sa vlastitom suprugom?

Šta mislite o ovoj cifri? Na kraju mu je napisala da je to za njega samo besplatna varijanta. Šta mislite o ovoj šali, je li ga njegova žena uplašila? Kakva je situacija kod vas? Da li za takve usluge morate plaćati suprugu? Napišite nam u komentarima kakve odnose imate vi sa vašom suprugom.

Oglasi – Advertisement