Supruga Mace obara sa nogu – 20 godina mlađa crnka! Zgodno telo puno tetovaža, A TEK DA VIDITE LICE…Ima da se ŠOKIRATE! (FOTO)

0

Samo kada pomenemo Macu, odmah svi imaju drugačije mišljenje o njemu, ali u velikoj većini slučajeva je to mišljenje jako pozitivno, jako je malo ljudi koji ga ne voli, jer je on čovek koji voli sve ljude, svih nacija i nikada nikoga nije izdvajao, pa je upravo zbog toga došao u sve delove sveta. Maca je pre svega jedan veliki komičar i jedan jako zanimljiv možemo reći i izvanredan glumac.

On je pravi profesionalac u svom poslu, a o njemu se jako retko piše, jer živi jako skladan živo sa svojom lepštom i boljom polovinom, kako je i on sam naziva. On je jako sretan i zadovoljan sa svojom suprugom koja je dosta mlađa od njega što mediji uvek ističu. Jovana Milić je svima poznata preko Mace, a evo kako ona izgleda. Njeno je telo kao što možete da vidite prepuno tetovaža, a poznavajući Macu uz njega i ide jedna takva žena, drugačija mu ne bi ni pristajala. Jovana je prelepa žena, a Maca jako često objavljuje njene slike na svojim društvenim mrežama i pokazuje tako svoju ljubav prema njoj.