Suprug mi radi u Crnoj Gori, i u posljednje vrijeme kada se vrati kući, u potpunosti me ignoriše u krevetu- Morala sam da saznam o čemu se radi i uvidjela sam da sam ja veoma loša supruga, a da je moj muž najbolji na svijetu (FOTO)

0

Živimo u takvim vremenima i u takvom podneblju u kojem je ekonomska kriza veoma izražena, i zbog toga mnogi ljudi se snalaze kako znaju i umiju da nađu neki posao sa kojim će da prehrane svoje porodice, a često su ti poslovi daleko od kuće, čak i u drugim državama. Zbog poslova svojih muževa, koji su daleko od kuće, najčešće najviše ispaštaju supruge, koje s vremenom, počnu i da sumnjaju u svoje muževe, posebno ako kada dođu kući na par dana, ne obavljaju svoje bračne dužnosti kako bi trebali, a o tome govori i ova ispovijest jedne žene, čiji muž radi daleko od kuće, a koji ju je na neki način malo zapostavio, pa je počela da sumnja u sve i svašta:

” Do prije nekoliko mjeseci sam bila najsretnija žena na čitavom svijetu. Dobar muž, troje djece, svi hvala Bogu zdravi o ništa im ne fali. Mislila sam da mi tu sreću niko ne može uzeti. Međutim moj je muž zaposlen u Crnoj Gori, i zadnjih nekoliko puta, iako bude po više od mjesec dana dole, kada dođe nazad kući uopšte ne obraća pažnju na mene. Vjerujte, ogromna je razlika, jer smo do te njegove nagle promjene znali da noći provodimo ludo i nezaboravno, po 3-4 puta za noć, bar se moglo primjetiti da me poželi.”

Dalje u svojoj ispovijesti ona opisuje sve ono što joj je prolazilo kroz glavu, kako ju je sve to izluđivalo da je jednostavno  odlučila da mora sve to ona da provjeri lično, jer joj je trebalo da zna istinu zbog čega je muž zapostavlja:

”Međutim zadnjih par mjeseci, dođe kući na 7 dana, i tada jedva jednom da imamo odnose, i to sve bez imalo žara i emocija. Odmah mi je kroz glavu prošla misao da ima drugu, jer mi je to jedino logično objašnjenje. Prije 10 dana je otišao ponovo dole, a ja sam odlučila da djecu ostavim kod svojih, i da se zaputim u Budvu. Odmah po dolasku sam se šokirala kada sam vidjela mog muža kako radi u uslovima koji nisu humani, vjerujte, užasno je. Ujutru u 6 sati do naveče sve dok se vidi, leđa mu gore na sunce. Radi duple smjene kako bi kući mogao donijeti što više novca. Iskreno, ne razumijem kako neko može toliki rad da izdrži i još pod tim uslovima.”

Na kraju svoje ispovijesti ona uviđa da nije bilo mjesta za zabrinutost, ali je uvidjela da ona baš i nije najbolja žena čim nije imala povjerenja u svoga muža kojemu je ipak najvažnija bila porodica:

” Ja sam sjedila u hladovini nekih 500 metara dalje, taj cijeli dan i naveče sam totalno bila premorena, a nisam ništa radila, bila sam van sebe od iscrpljenosti i umora, i uopšte mi nije bilo do onih stvari. Gadim se sama sebi što sam mogla i da pomislim da da ima neku drugu, a još mi je gore što sam njegov krvavo zarađeni novac trošila bez razmišljanja tek onako. Toliko me je sve to pogodilo da ozbiljno razmišljam da se zaposlim.”