Suknje njene kćerke su se mnogo osjetile, a onda ih je razrezala: Ono što je u njima pronašla će vam zgaditi život

0
14

Ova majka koja se zove Natelie Kirkwood dolazi iz Velike Britanije, a ona je provela mnogo vremena zabrinuta jer je njena osmogodišnja kćerka nosila suknje koje su se mnogo osjetile, a u tome trenutku je shvatila da se možda unutra nešto nalazi. Majka od 31 godinu je mislila da joj je kćerka ostavila nešto u džepovima radi čega je pregledala cijelu suknju i primijetila da se unutra nešto nalazi.

Uzela je tada makaze i počela da reže polako po šavovma, gdje je vidjela da je u suknji cijelo vrijeme bio miš. To je bilo zaista nevjerovatno, a mislila je da se sve to ne dešava koliko je bilo čudno. Kada je ugledala toga miša, onda se osjećala zaista grozno, a tu suknju je njena kćerka nosila mnogo puta, a pitala se šta bi se dogodilo da se razbolila.

Ona pretpostavlja da je tu suknju kupila takvu jer nema nikakvog drugačijeg objašnjenja zbog ovoga. Njena kćerka ima dosta suknji, dok je ovo bila jedna od onih koje je ona stalno nosila, a pošto ju je mnogo puta oprala i smrad nije nikako prestao, onda je znala da je mora razderati kako bi shvatila šta je sa tog komada odjeće.

Iste sekunde kada je pronašla tu životinju je nazvala trgovinu, a oni su joj rekli da trebaju samo da donesu to što su našli zajedno sa suknjom. Rekla je da to neće uraditi jer mnogo smrdi, ali oni su spomenuli da će doći njihov vozač kako bi se uvjerio u to, ali zapravo niko nikada nije došao.