Sudbina je tužna: Njene hitove su OBOŽAVALI, krila osmijehom da ju je muž tukao

0
47

Ona je sigurno jedna od veoma popularnih pjevačica folk muzike u regionu, a u devedesetim godinama je bila izuzetno popularna. Imala je par nevjerovatnih tihova u prošloj deceniji, ali su se svi zanimali za njen privatni život.

Prije samo par godina su svi ostali u šoku kada su saznali kako je njen muž Mladen Šmakić prebio Maju, a onda je policija došla i prijavila ga. Tada su rekli kako se on posvađao radi neke male stvari sa Majom u autu.

Poslije je to postajalo sve žustrije i jače, a onda su jedno na drugo samo galamili. Mladen joj je u jednom trenutku opalio veoma jak šamar, a onda se ona tada onesvijestila od jakog udarca kojeg je zadobila.

Sve to je odlučila prijaviti policiji, kako je prenio jedan dnevni list. U urgentnom centru su joj ugledane neke lakše tjelesne povrede, ali je ona odlučila da ne prijavljuje svoga supruga za nasilje.

Tu priču nikada nije htjela potvrditi, ali godinama je govorila ženama kako nikada ne smiju trpiti nasilje. S druge strane je Mladen dao demant kako je on bio nasilan prema svojoj ženi, a ponovo je pokazao tu svoju stranu.

Sada je Šmakić pokazao tu stranu na prijatelja od Maje Marijane, a posvađao se sa pjevačicom te joj nakon toga prebio prijatelja i nanio mu nekoliko povreda. Maja je u tome trneutku rekla kako se sve tako desilo.

Napustila je zajednički stan sa svojim djetetom, te je rekla kako je stavila tačku na život sa njime i da je tome došao kraj. Radi kćerke Milice su ostali u dobrim odnosima, te je ona i dalje pristala kako joj on treba biti menadžer.