STUDENTICA ŠOKIRALA SVE SVOJE KOLEGE- Sa Svojim Ogromnim Grudima Podiže Stolice I Nosi Korpe Za Veš- SVI OSTALI U ČUDU (VIDEO)

0

Poznato je da mnogi ljudi koriste društvene mreže i neke druge platforme na internetu radi promocije sebe samih, tako što predstavljaju neke svoje sposobnosti i druge talente, pa na taj način pokušavaju i da zarade neke novce

Pa je tako studentkinja Ketrin Vilijams (21) iz velškog grada Njuporta preko noći je postala internet senzacija kada je na Tik-Toku pokazala šta sve umije da radi sa velikim grudima. Ketrin je sa ponosom svoje belike grudi, petice, koje joj, kako kaže, krče put gdje god da se pojavi: “Prije dvije godine sam bila u nekom većem muškom društvu i kladili smo se da mogu grudima da otvorim flašu piva. I uspela sam. Skinula sam čep, dok su oni bez riječi sve promatrali. Onda sam vidjela da mogu i da podižem stolice i nosim grudima korpe za veš, pa sam riješila da sve stavim na Tik-Tok“, kaže Ketrin.

Priznala je da je i od nekih drugih žena koje imaju velike grudi dobivala neke izazove, te je još i rekla:  “Impresionirana sam kako me je Bog nagradio u životu. Vidim da su moje grudi magnet za ljude. I na fakultetu sam postala zbog ovih klikova jako popularna. Nadam se samo da neću imati neprijatnosti kod profesora. Mada vjerujem da su neki od njih već vidjeli šta umijem”, kaže sa osmijehom na licu Ketrin.