STRUČNJAK OTKRIVA- Džonić je imao potrebu da likvidira svo troje članova porodice Đokić- MOGAO JE DA LIKVIDIRA GORANA ĐOKIĆA KADA SU BILI SAMI, ALI NIJE… (FOTO)

0

Braći Kostadinu i Aleksandru Milošević iz Niša koji su i dalje osumnjičeni kao glavni počinioci ubistva porodice Đokić produžen je pritvor na još 30 dana. Zbog toga je njihov advokat Mladen Magdelinić, u svome gostovanju u jednoj TV emisiji istakao da razlog za produženje ne postoji, te da nije postojao od samoga početka ovoga slučaja:

“Kad se pokrene postupak, teško sistem tužilaštva i sud koji prati istragu odustaje od gonjenja počinilaca. Sad je teško od toga odustati”, kaže advokat braće Jojke.

“Meni je sad utisak da je javnost uznemirena jer su braća Milošević ostala u pritvoru. Opšte je raspoloženje da oni ne treba da budu u pritvoru. Jedini dokaz koji ih tereti je iskaz okrivljenog Gorana Džonića koji ih tereti na kontradiktorni način”, dodao je advokat. On je još i podsjetio kako je Džonić dao iskaz kako su braća Jojke izvršioci zločina, a nakon toga je u nekoliko navrata mijenjao svoj iskaz i davao kontradiktorne informacije.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE