Stric Lune Đogani Đole otkrio mnoge tajne svoje porodice o kojima se inače ne govori: Spasio je brak svoga brata, a otkrio je i da li ćemo njega uskoro vidjeti u nekom od rijalitija (FOTO)

0
10

Nekada veoma popularan pjevač i muzičar Đole Đogani je ovih dana uživao na odmoru sa svojom suprugom Vesnom, pa je onako usput u razgovoru sa novinarima otkrio neke tajne iz svoje porodice, a o kojima da sada niti jedan član njegove porodice, pa ni oni učesnici u rijalitiju nisu željeli da razgovaraju.

Pa je tako Đole rekao kako je upravo on spasio brak svoga brata Bokija B3, koji je itekako bio uzdrman nakon njegovog učešća u Parovima 7.

Đole smatra da je Boki napravio veliku grešku kada je uopšte donio odluku da bude dijelom rijalitija, i priznao je da je upravo on bio taj koji je dugo razgovarao sa Bokijevom ženom i koju je na kraju uspio ubijediti da ne ostavi plesača i da ostane sa njim

Đole smatra da je rijaliti Bokiju više uzeo nego dao, i da u principu malo ko na kraju, kada se sve sabere ima neke velike koristi od rijalitija. Priznaje da tu ima nekih para, ali kada se sve sabere i oduzme, malo ko od takmičara se može pohvaliti da je profitirao na pravi način sa učešćem u rijalitiju i da je nakon toga napravio neku karijeru i da je ostao zanimljiv javnosti.

Tako je i njegov brat Boki mislio da će riješiti neke stvari kada je ušao u rijaliti, ali na kraju je sve riješio tek kada je izašao iz njega, pa je tako uspio i da spasi svoj brak, naravno uz njegovu pomoć, ali na kraju i uz razumijevanje i spremnost za oprost od strane njegove žene.

Na pitanje da li postoji šansa da i on postane dijelom nekoga rijalitija Đole je rekao da ne postoje te pare za koje bi on ušao u rijaliti, a i njegova supruga Vesna je također potvrdila da ni ona nije za tako nešto jer ona nije interesantna, ali je priznala da bi Đole bio itekako interesantan za rijaliti.