• Potresne informacije osvanule su na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

Nakon tragične objave o smrti cara Filipa zbog utapanja u moru, objavljena su službena izvješća o incidentu. Doznaje se da je Filip Car bio prisiljen odmah se oglasiti i pojasniti da su informacije koje su kružile društvenim mrežama zapravo bile lažne.

U mjestu Sutomišćica na otoku Ugljanu dogodio se tragičan incident kada je Filip Car s jedrilice pao u more i utopio se. Lokalna policija je dojavu o incidentu dobila oko 1 sat iza ponoći, prema informacijama koje kruže društvenim mrežama.

Filip Car umirio je da je od jutra dobio nevjerojatnih 1000 poruka i samouvjereno poručio da, unatoč upornim napadima, ostaje izdržljiv i nepopustljiv.

Slavne osobe su se više puta našle u poziciji da se moraju uključiti u reklamne kampanje, pogotovo kada lažne informacije o njihovoj sigurnosti počnu kružiti društvenim mrežama.

Podsjećamo da je bivša takmičarka i pobjednica rijaliti programa “Zadruga” Aleksandra Nikolić ovih dana progovorila o razvodu od partnera Filipa Cara, koji je i otac njenog djeteta. Vrijedi napomenuti da je Nikolić pronašla svoj glas i neustrašivo podijelila svoje viđenje stvari.

Današnji događaji su me potpuno dezorijentirali, ne mogu se pribrati. Mediji više ne vide nikakvu vrijednost u povezivanju mog imena s profitabilnosti i duboko žalim zbog toga. Za one koji su zainteresirani, potičem vas da posjete moj YouTube kanal gdje možete pronaći sav sadržaj koji želite. Zabavno mi je svjedočiti slabašnim pokušajima provokacije od strane pojedinaca koji nemaju nikakav značaj u mom životu. Aleksandra je te osjećaje podijelila na društvenim mrežama, suzdržavajući se od spominjanja konkretnih osoba koje su umiješane, a nadovezala se sljedećom izjavom:

Ja sam se iz tog mulja odavno izvukla, ne zelim više da se o tome komentariše, ne želim da se pokrece ikakva tema vezano za sve to. Živim život koji volim, i vi to radite.- rekla je Alex.

Preporučujemo