STRAVIČNE PRETNJE ZBOG POBEDE U SLAGALICI: Arsenije je u kvizu oduševio Srbiju, a sada proživljava HOROR

0

Poznati kviz “Slagalica” je prikazivao 146. ciklus, gde je pobedu odnio student ekonomije Arsenije Arsić o čemu je brujala cela Srbija. On je nastavio da se takmiči na ovom kvizu i virtuelno, odnosno na Fejsbuku, pa je doživio par neprijatnosti koje je odlučio da podeli na društvenim mrežama.

Naime Arsić je dobio preteće  poruke, od svog suparnika, a kako on kaže to sve samo zbog 5 bodova razlike u FB Slagalici. “Je*em li ti mamu rošavu. P*čko mala grobarska. Sve ti živo je*em što imaš. Mamu ti mrvu je*em. Dabogda jutro ne dočekao. Siso pe*erska. Je*aću ti mamu u usta. Oca ti je*em nepokretnog. Pi*ketino raspala”, objavio je Arsić poruku takmičara sa kojim je odigrao partiju “Slagalice” na Fejsbuku.

Smešno mi je koliki su nečiji intelektualni dometi. O ovome nisam govorio članovima porodice, odlučio sam da uvrede okačim na društvene mreže kako bi svi videli ove nepodopštine. Nisam se nadao uvredama, ništa nije ukazivalo na to da će me vređati nakon što smo odigrali partiju “Slagalice”. Prijavio sam ga Fejsbuku, zasad ga neću tužiti. Mislim da vam je jasno o kakvom čoveku se radi”, rekao je Arsić.