STRAVIČNA ŽIVOTNA PRIČA NAŠEG POZNATOG PJEVAČA: NJEGOVA PORODICA I ON LEŽALI U ZATVORU ZBOG RATKA MLADIĆA! ON IMAO SAMO 17 GODINA (FOTO)

0

Da život često piše romane, to je već odavno poznato, a ono što se desilo frontmenu Leksington benda Bojanu Vaskoviću koji danas ima 37 godina je svakako priča od koje se može napraviti i dobar film. On je sada otkrio novinarima, da je svojevremeno ležao u zatvoru zajedno sa svojom majkom i sestrom, jer su ih tada u BiH teretili da su krili Ratka Mladića koji je u to vrijeme se skrivao od izručenja sudu u Hagu.

On je objasnio da su njegov otac Ljubomir, njegova majka Ljiljana, sestra Tijana i on bili kao neka vrsta kolateralne štete tadašnje vlasti, da da su ih maltertirali na pravdi Boga mada nije postojao niti jedan dokaz: ”Užasan je bio period hapšenja. Mene su teretili kada sam imao 17 godina da sam krio Ratka Mladića. Bio sam dva i po mjeseca u samici, moja majka osam mjeseci, sestra je provela dva i po mjeseca, a otac je za to vrijeme bio kod kuće. Zbog čega? Zato što je majka radila u birou Republike Srpske, kod već pokojnog Jovana Đoga, koga su teretili, kao prvooptuženog, za skrivanje Ratka Mladića. Zamislite mene sa 17 godina da skrivam Ratka Mladića?! Čovjeka ne znam, nikad ga u životu nisam vidio.”

Rekao je da sada može da otvoreno priča o tome jer je ovaj slučaj konačno završen te da su svi oni oslobođeni krivice.