Stravičan MASAKR u Srbiji: Tijela leže na putu, žrtve POD TOČKOVIMA AUTA- Sve zbog neuzvraćene ljubavi i 100 eura – Kreacije Portal
Uncategorized

Stravičan MASAKR u Srbiji: Tijela leže na putu, žrtve POD TOČKOVIMA AUTA- Sve zbog neuzvraćene ljubavi i 100 eura

Svakog dana se nažalost može čuti nešto loše,to su stvari koje spadaju u crnu hroniku, a koja je nekako uvijek na ovim našim prostorima, posebno u Srbiji, bila uvijek najpopunjenija rubrika.

Skoro se svaki dan čita o nekim nesrećama, ubistvima, prevarama i raznim drugim zločinima, a često su to slučajevi unutar neke porodice, svađa koja je završila krvavo, ili ipak pijanstvo koje je oduzelo život.

Sasvim je jasno da je teška ekonomska situacija uticala na mnoge jako loše odluke, te da je i sve veći broj onih rastrojenih koji su bukvalno u sekundi, u afektu, u mogućnosti uraditi nešto.Tako je prije par sati javljeno kako se u Surdulici dogodio zaista strašan masakr a gdje je jedan muškarac ubio muža i ženu, te na kraju sam sebi oduzeo život. Prema dosad objavljenim informacijama, Dragolju A. (52) se sa svojim “Opelom” pregazio Safeta S, a zatim je napustio vozilo pa nožem divljački zaklao Eldezu S, Safetovu suprugu. Nakon toga i sebi je prerezao grkljan.

Oglasi – Advertisement