STRAŠNO! Julka se 9 dana provodila sa švalerom: Dvoje djece zaključano kod kuće JELO TAPETE I IZMET(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

STRAŠNO! Julka se 9 dana provodila sa švalerom: Dvoje djece zaključano kod kuće JELO TAPETE I IZMET(FOTO)

U današnjem svijetu se možemo nagledati svega, i sve to možemo donekle opravdati, ali kada vidimo ponašanje majke koja slovi za stub porodice, a koje je usput rečeno zastrašujuće, onda nismo sigurni šta bi radili od života. Na internetu i društvenim mrežama možemo pronaći svakakve priče, ali ova koju vam donosimo u nastavku današnjeg članka se može ubrojati u horor film, jedne bezlične i odvratne duše koja nije znala šta radi i da sudi maloljetnoj djeci svojom neodgovornošću.

Julka Trokhimčuk koja ima 23 godine je optužena za ubistvo svog sina Danila kojie je imao samo jednu godinu, i za pokušaj ubistva kćerke Ane koja je imala samo 3 godine. Julka dolazi iz Ukrajine, a vjerovali ili ne ona je bila u provodu sa ljubavnikom po klubovima, kafićima i restoranima, a punih 9 dana je išla sa njim na raznorazne izlete, i sve to dok su djeca bila sama u kući. Svi su ostali u čudu kada su čuli ovu užasnu priču i nisu mogli da vjeruju da je majka svoju djecu ostavila same u stanu bez da se neko brine o njima. Ono što je najgore, ona ne osjeća grižnju savjest zbog svega što se desilo.

Nju sada sud tereti za teško ubistvo sina Danila kao i pokušaj ubistva kćerke Ane. Na internetu su se pojavili i snimci ove sobice, koju su na kraju proglasili “Aušvic soba”, na njoj se lijepo vide tragovi izmeta koji su djeca jela kao i da su skidali tepete koje su kasnije jeli. “Ne znam zašto mi je bog uzeo sina, a mene smjestio u zatvor” izjavila je Julka.

Oglasi – Advertisement