STRAŠNO – DRAMA U PORODICI ĐOGANI- Vesna podnijela prijavu za NASILJE!- SAZNALO SE SVE (FOTO)

0

Pjevačica i denserka Vesna Đogani, uspjela je da stekne veliku slavu na društvenoj mreži Tik- Tok. Ona je otkrila, na koji način reaguje na negativne komentare, te da li joj je neko prijetio putem društvenih mreža: ” Moja popularnost na društvenoj mreži zvanoj Tik Tok je nešto što je iskreno, nešto što ja radim iz velike ljubavi i strasti, prema publici, prema toj aplikaciji i vidim pozitivnu stranu svega toga i trudim se da prezentujem fenomenalan sadržaj koji može da oraspoloži svakoga ko to gleda” – započela je priču pjevačica, pa je dodala i ove stvari:

” To je jedna posebna priča, nažalost jedan poseban segment u koji smo svi uključeni, negativni komentari postoje ne samo na društvenim platformama, nego u cijelom našem životu. Reagujem tako što ih ni ne slušam, ukoliko nisu konstruktivni, neki komentari koji mogu pozitivno da utiču na mene, da mi ukažu da nešto moram da popravim, prilagodim i poboljšam, onda ni na šta od toga ne obraćam pažnju. Ako su zlonamjerni, to se odmah prepozna. Ja ne obraćam pažnju na njih jer te osobe koje pišu takve stvari, one govore samo o sebi. To je neki njihov problem koji njih tišti, oni bi voljeli da budu na mom mjestu ili na nekom tuđem mjestu. Ali ne znaju kako, ne umiju, onda traže način, pa budu negativni” – istakla je Đogani.

Vesna je priznala i kako joj je jedna osoba ozbiljno prijetile preko društvenih mreža, te da je ona snimila sve te prijetnje i odmah sve prijavila policiji:’‘ Jednom prilikom jedna osoba mlada, to sam ja tako protumačila, stavila je masku, pretpostavljam da je muškog spola. Veoma je negativan, ružan i uvrijedljiv snimak napravio i tagovao me na tom jednom videu na Tik Toku. Ja sam to automatski prijavila. I ta osoba je blokirana. Sva sreća nemam nikakve uredljive komentare, u tom smislu da mi neko nešto prijeti, dobro je što ja to ne izazivam u ljudima, što mi je drago”