STRAHOVITO nevrijeme pogodilo sjever države: Tukao grad iz svih oružja! Sprema se KATASTRAOFA i u ovom dijelu zemlje(VIDEO)

0

Napokon smo malo počeli sa sunce, i lijepoim vremenom, i napokon smo zaboravili na kišne dane koji su bili ispunjeni sa grmljavinom, gradom i jako velikim poplavama. Tada je balkan izgledao gotovo kao 2014 godine i Srbija i Bosna i Hercegovina su u tim trenutcima izgledali više nego očajno. Svijet je molio za pomoći, a na hiljade domaćinstava je ostalo bez krova nad glavom, i onda je preko noći sve prestalo.Posljednjih par dana imamo jako lijepo vrijeme i sunčane intervale te se napokon ljudima vratio osmjeh na lice. Ali ne lezi vraže, jučer opet loše vijesti iz regije, tačnije iz Hrvatske koja je preživjala pravi mali atomski napad sa jakim nevremenom koje je praćeno jakim gradom. Međimurje, Podravina i Hrvatsko zagorje je najviše pogođeno ovim nevremenom.

Proglašen je narandžasti meteoalrm za područje cijele sjeverne hrvatske, a ovakvo vrijeme se očekuje da će potrajati sve do petka. Pogledajte u videu kako je sve izgledalo…