Stiže Božja opomena za SVE: VATRENI BIČ S NEBA udario u ZGRADU! Objavljen snimak KATASTROFE, društvene mreže se usijale! (FOTO/VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Stiže Božja opomena za SVE: VATRENI BIČ S NEBA udario u ZGRADU! Objavljen snimak KATASTROFE, društvene mreže se usijale! (FOTO/VIDEO)

Svjesni smo da se u svijetu dešavaju razne stvari koje su jako teške za objasniti, ali u posljednje vrijeme kako je krenula pandemija korona virusa svjesni smo da se svašta svijetu dešava iz dana u dan i da je ovo zasigurno jedan od najgorih godina koje smo proživjeli.

Naime, veliki problem pored pandemije predstavlja i to što dolazi do klimatskih promjena koje su rezultat čovjekovog djelovanja, pa imamo stalne poplave, požare, zemljotrese i tako dalje.

O tome pričamo i u nastavku, naime, jedna sasvim neobična stvar se desila u kineskom gradu Šenjang, kojegf je pogodila velkika oluja. Međutim, ovo ništa ne bi bilo čudno da nije zabilježen udar groma u jednu zgradu, a da stvar bude zaniljivija u ovoj zgradi koja predstavlja laboratoriju u kojoj se vrše analize virusa.

Na fotografijama se vidi prizor koji se rijetko u filmovima viđa.
Slučajnost ili ne? Procjenite sami i pišite u komentare

Oglasi – Advertisement