STIG’O MALI ARKAN, težak 3 kile, izletio k’o metak prije vremena. Ceca postala Srpska baba – Veljko od sreće poder’o košulju i sebi i doktoru – Kreacije Portal
Uncategorized

STIG’O MALI ARKAN, težak 3 kile, izletio k’o metak prije vremena. Ceca postala Srpska baba – Veljko od sreće poder’o košulju i sebi i doktoru

Bogdana i Veljko Ražnatović su konačno danas postali roditelji. Poznata srpska pjevaljka Svetlana Ceca Ražnatović je tako sa nedovršenih 47 godina života postala baba, pa je tako sama sebi dala odmah i novi nadimak, Srpska baba umjesto Srpska majka.


Klan Ražnatovića je tako od danas zvanično bogatiji i to za još tri člana, a obzirom da su pored Željka juniora, u porodicu stigla i dva štenca rotvajlera ranije danas. Kako doznajemo Bogdana se porodila carskim rezom, a čitav postupak obavio je hirurg Milenko Proročić koji je inače prethodno porađao i Cecu oba puta, dakle kada je rađala i Veljka a i Anastasiju. Mali Željko zvanično ima 3.3 kilograma u težini i dug je 53 centimetra, a dobio je ocjenu 10.

Naravno i ponosni otac Veljko je bio tu, dakle prisustvovao je porodu te bio je prvi pored doktora i njegove supruge koji je uspio ugledati najnovijeg člana porodice. Bebi su dali ime Željko, naravno dobio je ime po svom pokojnom djedu.


Inače, pored ovog poroda danas je bilo zakazano još jedno slavlje ,dakle Bogdaninom ocu danas rođendan, dok 14. juna ponosna baba slavi rođendan. Kad smo već kod babe, nju su fotoreporteri danas uslikali ispred bolnice ali ona od suza prosto nije mogla sastaviti dvije normalne rečenice. Očekuje se da će tokom dana doći nove čestitke od ostalih lica sa estrade, a mnoge zanima kako će izgledati čestitke Cecine najveće neprijateljice Jelene Karleuše, a obzirom da svi znamo u kakvom su odnosu njih dvije.

Oglasi – Advertisement