Stigle TUŽNE VIJESTI: LEGENDA NARODNE MUZIKE HITNO OPERISAN, Sin Nikola Se Oglasio: “Ništa Nije Ukazivalo Na To…” (FOTO)

0

Jedan od legendi narodne muzike u Srbiji , je svakako pjevač Marinko Rokvić. Za njega se zna da je miran i povučen , i veoma vezan za svoju porodicu , mada se i njemu znala desiti po koja afera. Mediji su pokušali napraviti senzaciju da Marinko ima vanbračnog sina , to im nije uspjelo.

 

Marinko se u posljednjih nekoliko godina povukao sa scene , jer se želio posvetiti svojoj porodici , posebno unucima. Pošto je pandemija korona virusa svuda oko nas , Marinko je želio itekako da bude odgovoran , pa je smatrao da treba da ostane kod kuće , nego da za neki ne baš veliki novac nastupa negdje i time rizikuje svoje zdravlje.

Sada se u medijima pojavila vijest da je Marinko u bolnici , te da je imao hitnu operaciju , a tu vijest je medijima potvrdio i njegov sin Nikola , koji je rekao da se nada da će njegov otac uskoro da bude bolje. Još uvijek se ne zna razlog operacije , a njegova supruga Slavica se ne javlja na pozive novinara , jer želi da zadrži privatnost svoje porodice.