Stigle najnovije informacije: Severina je Aleksandra zarobila u Hrvatskoj, Milanu ne da da ga vidi

0

Zadnjih desetak dana u žiži javnosti je slučaj u kojem su glavni akteri pjevačica Severina Kojić i njen bivši suprug Milan Popović, te donijeta presuda suda u Hrvatskoj po kojoj se Severini oduzima starateljstvo nad njenim sinom Aleksandrom i daje se dječakovom ocu Milanu, a kako neki mediji u Hrvatsko i u regiji prenose Severina ne želi Milanu dati sinovljev pasoš, te na taj način sprječava Milana da sa sinom izađe iz Hrvatske i da zajedno posjete porodicu koja živi van ove zemlje, a izvor blizak Severini je rekao i ovo:

” Ovakav potez Severine zasigurno nikome nije jasan, i to baš iz razloga zato što su Milan i Severina bezbroj puta razmjenjivali dječji pasoš, kada god bi se neko od njih odlučio, da sa Aleksandrom ide van granica države. Radi nedostatka razumnih i vjerodostojnih razloga ovo jedino može da se tumači kao sabotiranjem sudske odluke koji je upravo presudio da je ona nemarna majka, te da je Aleksandra dodijelio ocu Milanu na staranje. Pored toga, pretpostavlja se da na ovaj način Severina pokušava na neki način napakostiti bivšem mužu, međutim to radi na jako podmukao način, povrjeđujući najprije prava svog sina”.

Milan je navodno sada preduzeo sve zakonske akcije da bi zaštitio interese svoga sina, da bi dobio pasoš od Severine koji je ona dužna da preda, s obzirom na presudu suda. Očito da se tek zakuhava u ovome slučaju i nije jasno do kojih razmjera će ova drama da ide, a li očito je da je Severina spremna na sve, mada ovakvi postupci mogu i nju da koštaju zatvorske kazne