Stigla čitulja iz CENTRALNOG ZATVORA ZA DŽEJA: Kad vidite koji zatvorenik je poslao zabezeknut ćete se

0

Nekadašnji član zemunskog klana Vladimir Jovanović , poznatiji kao Vlada Japanac , dao je čitulju preminulom pjevaču Džeju Ramadovskom. Kkao je napisano u čitulji , on se Džeju zahvalio za svaku uljepšanu sekundu.

 

Vlada Japanac je uhapšen 25 novembra ove godine na osnovu međunarodne potjernice zbog izdržavanja dvije kazne zatvora u trajanju od četiri godine. On je prilikom hapšenja pokušao da pobjegne , ali je brzo savladan i priveden.

 

Vlada Japanac je u prošlosti hapšen zbog više krivičnih djela , među kojima su iznuda , prijetnja , otmica i izazivanje opšte opasnosti. On je iz Centralnog zatvora u kome se nalazi dao čitulju za pjevača Džeja Ramadovskog.

„Dragi naš veličanstveni prijatelju i brate , hvala ti na svakoj uljepšanoj sekundi koju si nam pružio tokom ovozemaljskog života „ Stoji u čitulji.

 

Cijela Srbija ali i region je u šoku , zbog vijesti o smrti jednog od najboljih pjevača. Džeja su voljele sve generacije , i on će uvijek živjeti u svojim pjesmama , koje će se nasljeđivati s generacije na generaciju.