Stavila baby puder na lice a kada ga je umočila u vodu onda se oduševila, morate probati ovo!

0
89

Djevojka Joan Crawford je imala jedan način za svoje lice što je stalno radila. Znala je da umoči svoje cijelo lice u hladnu vodu a onda bi njena koža totalno promjenila izgled.

Koža bi joj tada bila više zategnuta i sa manje pora, tako je održavala lijep izgled kože lica. Tako je sve više ta tehnika postala hit koji je prešao na drugi nivo. Trend je kako saznajemo počeo u Koreji i tako došao do Amerike.

Usmjesto što stavljaju šminku, žene su sve više počele koristiti ovu tehniku sa hladnom vodom ujutru kada ustanu. To je dobra podloga prije nego što stavite svoju šminku jer ćete na taj način očistiti lice od svih prljavština i nećistoća koje bi pravile problem kada stavite šminku na njih.

Tako su neke djevojke odlučile da probaju ovaj trik kako bi vidjele da li to stvarno radi a osim što je bila iznenađena rezultatom, ona govori kako njena šminka na licu nije izgledala nikada bolje.

Sve što vam je potrebno za ovu tehniku je veoma jednostavno kao i ona sama. Koristit ćete baby puder i hladnu vodu te malo hrabrosti. Kada uradite ovu tehniku onda ćete nanijeti šminku isto kao i što ste do sada radili.

Tanak sloj puder bi bio savršen a kada izvadite lice iz hladne vode i laganim pokretima tapkanjem ćete ga posušiti kako ne bi izmeljali svoju šminku. Tada ćete i sami biti šokirani kada vidite da ništa šminke nije ostalo na vašem peškiru.

Hladna voda rastvara puder ali ostavlja vašu šminku neoštećenom a morate probati ovaj način. Pogledajte u videu ispod kako funkcionište ovaj nevjerovatni način za šminkanje a onda ga sami testirajte.

Sami vidite kako njeno lice poslije ove metode izgleda sasvim prirodno a tada nema ništa bolje. Nadamo se da će vam se svidjeti ova metoda a za još mnogo trikova, pratite naš sadržaj.

Pogledajte video: