Stanovnici Stare Pazove više ne žele da šute: Otkrili sve o svojim komšijama Seki Aleksić i njenom mužu Veljku- Ovo je istina kako se njih dvoje ponašaju prema komšijama (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Stanovnici Stare Pazove više ne žele da šute: Otkrili sve o svojim komšijama Seki Aleksić i njenom mužu Veljku- Ovo je istina kako se njih dvoje ponašaju prema komšijama (FOTO)

Poznato je da većina javnih ličnosti, posebno oni sa estrade, baš i ne ostvaruju neki prisan kontakt sa svojim komšijama, ali izgleda da kada je u pitanju popularna pjevačica Seka Aleksić i njen muž Veljko, da su stvari malo drugačije. Njene komšije koje su željele da pričaju sa ljudima iz medija ne kriju svoje oduševljenje sa pjevačicom koja ne glumi da je drugačija od drugih ljudi iz toga mjesta.

Seka i Veljko su nedavno po drugi puta postali roditeljima, a njihov stariji sin Jakov se često igra sa drugom djecom iz mjesta u kojem žive. Komšije kažu da prije trudnoće Seka bi kod bilo kakvoga slavlja često zvala i svoje komšije da joj se pridruže, kao i djecu iz komšiluka i uvijek ih je ugošćavala na najbolji mogući način. Djeca iz komšiluka kod nje zaista uživaju a i Seka i Veljko se uvijek pokažu kao izvrsni domaćini, a komšije tvrde da glasine o Seki kao nepristupačnoj osobi nisu tačne.

Sve komšije kažu da kada Seka izađe do mjesta, bilo pješke ili kolima, pozdravi svaku baku na ulici,a  kada je u kolima, obavezno svirne svakome komšiji kojeg vidi te tvrde kako je pjevačica uvijek ljubazna, sasvim normalna i veoma prijatna osoba. Isto to misle i radnici iz lokalnog auto servisa, kod kojih su Seka i Veljko nekoliko puta dolazili radi nekih intervencija na vozilu, ali kako zadnju godinu Seka i Veljko imaju vozila pod garancijom, više ne smiju da dolaze kod njih.

Radnici iz lokalne prodavnice potvrđuju da Seka često pazari kod njih i da nije nikakav folirant, te da sve pozdravlja, a voli se tu i tamo našaliti sa svima kada nije u velikoj žurbi. Seka, kako oni kažu, nema neke posebne zahtjeve kada su namirnice u pitanju, ponaša se krajnje normalno i najčešće kupuje nedjeljom i na veliko, a pored toga nikada nije ni pokušala da nešto napravi preko reda zato jer je poznata, i uvijek je opuštena i nikada ne odbija da da autogram ili da napravi fotografiju sa nekim od svojih fanova

 

 

 

 

Oglasi – Advertisement