Stan od 11 m² za 300 evra mesečno ZAPALIO MREŽE! Kad vidite gde stoji WC šolja tek sledi ŠOK: Javila se i devojka koja je u njemu živela! EVO ŠTA JE REKLA…

0

Na društvenim mrežama se povela prava polemika, vezano za jedan stan u Zagrebu koji se iznajmljuje za 280 eura, a u cijenu nisu uključeni računi. Radi se o jako skučenom stanu od čak 11 kvadrata. Ipak se na internetu može svašta naći.

Nalazi se na periferijij grada, i jako je praktičan, a kuhinja, kupatilo i dnevna soba su sve u jednoj sobi. Stan se izdaje samo jednoj osobi, jer za dvije nema mjesta,  u u cijenu nisu uračunati struja, voda, grijanje i ostale režije. U oglasu je stojalo sledeće: “Stan ima površinu 11 metara kvadratnih (jedna sobica) i nalazi se u suterenu zgrade.

 

Opremljen je kaučem sa dušekom za spavanje, veš mašinom, pločom za kuvanje, rernom, mini frižiderom, ormarima. Grejanje je na struju, pa trošak grejanja zavisi od toga koliko stanar greje i troši (postoji električno brojilo i plaća se stvarna potrošnja). Režije se plaćaju posebno i nisu uključene u cenu izdavanja. Obavezna kapara u visini jedne mesečne stanarine”.