“STALNO GA JE MALTRETIRALA” Komšije šokirane porodičnom tragedijom u Kotežu, otkrivaju detalje života majke i sina – Kreacije Portal
Najnovije Novo

“STALNO GA JE MALTRETIRALA” Komšije šokirane porodičnom tragedijom u Kotežu, otkrivaju detalje života majke i sina

Kako se saznaje sa lica mjesta, D.S. je počinio zločin iz pištolja za koji nije imao dozvolu. On je krvavi pir počinio u porodičnoj kući pucajući iz vatrenog oružja majci u glavu, a potom je otišao oko 400 metara dalje od kuće se je presudio i sebi u šipražju. Kako smo saznali, D.S. je u prizemlju porodične kućie živio sa svojom majkom, a na spratu je boravio njegov brat sa svojom djecom. Njihove komšije su zaprepaštene čitavom situacijom koja se dogodila, te su rekli kako je D.S. bio nezaposlen, a da mu je otac preminuo prije nekoliko godina.

Navode kako je majka bila dementna i da je imala problema psihičke prirode. “Bila je dementna, dugo je imala problema sa psihom. On je bio dobar momak, nije se ženio. Nikada se nije žalio na majku, a svi u komšiluku znamo da je majka bila labilna ličnost. Nikada ne bih pretpostavio da se može nešto ovako dogoditi. Čuo sam samo jedan pucanj” rekao je jedan od komšija. “Nije imao posao, a živjeli su od penzije koja mu je ostala kada mu je otac preminuo. Ja sam njima popravljao vodu, on je toliko bio vezan za nju, možda je samo htio da joj skrati muke. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement