Šta vas može učiniti mlađima? Pogledajte ove trikove i naći ćete riješenje!

0
20

Kako bi se osjećali mlađe i izgledali isto tako onda vam neće biti potrebna nikakva operacija niti razni tretmani koji su skupi. Danas smo pripremili lagane trikove koje će vam pomoći da brzo skinete par godina sa vašeg lica. Sve što ćete raditi jeste napraviti nekoliko promjena a onda ćete i sami vidjeti kako djeluju.

Posvetit ćete pažnju svojoj kosi:

Kada imate zdravu i sjajnu kosu onda vas ona čini mnogo ljepšima. Kako bi ste postigli zdravu i sjajnu kosu onda trebate nasuti u vaš regenerator par kapljica esencijalnog ulja od grejpa.

Za farbanje kose trebate da izaberete neku boju koja je sličnaa vašoj prirodnoj boji kose a kada ošišate šiške onda ćete odma skinuti par godina sa vašeg lica jer će vam to sakriti bore.

Više nosite V izrez- Kada imate ovaj V izrez na tijelu onda to odvraća pažnju sa vašeg lica i produžuje vaš kompletan torzo.

Koristite piling od morske soli i šećera:

Kada imate zdravo i glatko lice onda će ono djelovati mlado a kada koristite piling od morske soli i šećera koji je odličan za svaki tip kože onda je to ono što vam treba.

Koristite zaštitu od sunca:

Trebate se zaštiti od sunca kada krene ljeto a nipošto ne trebate napustiti kuću a da se niste namazali sa kremom za sunce. Uradite isto sa licem prije nego što se našminkate a pustit ćete da kremu upije lice.

Pazite šta jedete:

Proteini će razbijati amino kiseline i popravljati oštećene ćelije vaše kože što će značiti da ako vam fale onda vam se koža može prerano opuštati.

Prirodno zatežite svoje lice-Kada imate tanke obrve onda vam to čini lice starijim a kada imate prirodne i punije obrve onda ćete izgledati mlađe.