Šta to droga napravi od čovjeka: Da li prepoznajete ovog mladića sa fotke – bio je zdrav i lijep, a onda se navukao na bijelo

0
67

On se sigurno smatra pjevačem koji je među najpopularnijima na našoj estradi, a za Grand Produkciju je on bio jedna velika nada. Na kraju je uspio da opravda status prave zvijezde, a radi se o poznatom pjevaču koji se zove Darko Lazić i koji je pobijedio u Zvezdama Granda.

Darko je jedno vrijeme bio na meti novinara i u centru skandala, a to je bilo u vrijeme kada je on uhvaćen da šmrće neku bijelu supstancu, a svi znamo na šta to podsjeća i šta je to zapravo. Povodom toga je objavljen video zapis, a jasno se moglo primijetiti da je u sebe uvlačio nedozvoljenu supstancu, pa je nakon toga uslijedio prekid sa suprugom Anom Sević koju je mnogo volio.

Taj prekid ga je samo dodatno dotukao, a on i Ana su u braku bili četiri godine, gdje su dobili divnu kćerku Lorenu, te je jedna jako zanimljiva činjenice da se već prošle godine pisalo kako će se njih dvoje razvesti iz razloga što su neki povezivali Acu Lukasa i Anu, ali oni su to demantovali.

Darko Lazić nije dugo vremena patio za Anom jer je našao djevojku iz Hrvatske koja ima par prijatelja na estradi, a kako znamo, to nije bilo privremeno. Postoji nekoliko fotografija gdje je on u jako lijepom izdanju, te tada nije imao ništa viška kilograma. Kako ga danas možemo gledati, dosta se ugojio. Malo je i ostario od vremena kada su snimljene ove fotografije, ali opet se vidi velika promjena u to vrijeme i danas, a pogledajte kako je izgledao: