Šta rade socijalne službe u Srbiji?! OVO se ne može nazvati majkom, Kroz centar grada VUKLJA dijete kao psa, pije pivo usput… (FOTO)

0

Tema članka koji Vam danas govorimo je odgoj djece i odmah ćemo naglasiti da načini odgoja danas mnogo se razlikuju od onih prije. Prije se kao sredstvo prijetnje koristio prut ili kajš a cilj je bio da se djeca dovedu u red, a danas se to radi na dosta blaži način pa se postavlja izrazito teško pitanje a to je kako dijete naučiti pameti.

 

Jelena Đoković supruga najpoznatijeg tenisera na ovu temu često se oglašavala i bila najglasnija pa je i danas možemo viditi u raznim fondacijama kako se zalaže da što veći broj žena odnosno majki nauči svoju djecu vaspitavati lijepim ponašanjem i riječima.

Definitivno ćemo svi reći da smo se bar jednom susreli sa neogovornom majkom a tek kad vidimo pojedine fotografije na internetu još veća pitanja nam se stvore u glavi pa kakva je ovo žena i šta će njoj dijete. Na internetu se pojavila i ova slika iz okoline Pančeva a vi sami donesite svoj sud o njoj.

 

Opis slike je “Šta rade socijalne službe u Srbiji?”. Na slici se može vidjeti kako se dijete nalazi na povodcu, dok je majka u jednoj ruci držala pivo i pila usput.