Šta mislite ko je najsretniji? Izaberite par koji mislite da je najsretniji a onda saznajte šta vas očekuje u ljubavi!

0
11
Šta mislite ko je najsretniji? Izaberite par koji mislite da je najsretniji a onda saznajte šta vas očekuje u ljubavi!
Šta mislite ko je najsretniji? Izaberite par koji mislite da je najsretniji a onda saznajte šta vas očekuje u ljubavi!

Psiholozi su dali ovaj test za ljude kao jednu vrstu neverbalne komunikacije a na vama je da izaberete jedan par. Treabate izabrati par koji mislite da je najsretniji a u tom odnosu možete da otkrijete kakav je vaš odnos u vezi te kakve sreće imate u ljubavi.

Dobro pogledajte sliku pa izaberite jedan par:

Izabrali ste prvi par-Takav par goovori kako je žena ponosna na svog muškarca i to želi svima pokazati. Nezavisna je i pazi na sebe te je ne zanimaju tuđa mišljenja. Muškarac će u takvoj vezi cijeniti mnoge stvari i posvećen je svojoj ženi te želi da njihov odnos pređe na drugi nivo.

Izabrali ste drugi par-Kako govore da iza svakog uspješnog muškarca stoji jedna uspješna žena, to je pravi opis ovakve veze. Žena će obraćati pažnju na bitne stvari te neće dopustiti da njen voljeni bude zaboravljen. Pomagat će mu da se fokusira na bitne stvari te mu davati podršku od koje će daleko dogurati.

Izabrali ste treći par-Vaša veza je takva da je muškarac glavni, jest odgovoran a ima i kratak fitilj. Ipak žena je ta koja je puna mudrosti i smirena kako bi uspjela da pronađe balans u njihovoj vezi.

Izabrali ste četvrti par-Jedan iskren i intiman zagrljaj će pokazati kako muškarac ima potrebu da zaštiti svoju ženu od problema i da joj bude podrška. Pošto imate veliko poštovanje i povjerenje jedno prema drugom, to je ono što vam čini vezu posebnom.

Izabrali ste peti par-Živite u harmoniji gdje ćete podržavati jedno drugo bez obzira na sve ostale stvari. Kada provodite vrijeme zajedno onda je to za vas pravi užitak bilo da je to obično sjedenje na krevetu a vaša ljubav se mora poštovati.

Izabrali ste šesti par-Vi se malo ističete jer ne volite iskazivati emocije javno a vaša veza je takva da su obje strane iste i da cijenite želje,mišljenja i interesovanja. To se neće činiti tako drugim ljudima ali kada ste sami onda je to prava romantika.

Izabrali ste sedmi par-Zajedno ste napravili puno slika gdje ste zajedno a volite pokazivati drugima svoju ljubav. Nemate problema da pokažete kakva je vaša ljubav za javnost a nikada vam nije dosadno kada ste zajedno. Imate razna zajednička interesovanja a svako govori da ste odličan par što ste i dokazali.