“Šta me sa Dukijem smarate, pa šta ako je izgubio bitku za život”: Cijela Srbija u nevjerici zbog komentara Jelene Krunić (VIDEO)

0
10

Neki ljudi čim otvore usta osjeti im se sav smrad duše koju posjeduju, ako se to može nazvati dušom

Svi znaju priču o malome Dušanu Todoroviću čija je borba za život i opstanak podigla cijelu Srbiju a i regiju na noge. Prije neki dan Dušan je izgubio borbu za život u bolnici u Barceloni.

Malo je onih koje ova vijest nije rastužila i ko nije bio potresen nakon ovoga saznanja, ali komentar koji je napravila i uradila Jelena Krunić, koja važi za neku rijaliti zvijezdu i neku kontroverznu ličnost je nešto što treba osuditi na sva zvona, i to žestoko.

Tokom svoga lajva na Instagramu Krunićka je u jednome trenutku komentarisala i smrt malenog Dukija sa veoma hladnim i monotonim glasom je pokazala kako je to niti malo ne dotiče i time sablasnula većinu građana Srbije.

Između ostaloga, Krunićka je rekla i ovo:

”Izgubio je i moj otac život, to znaš, on je izgubio život od iste bolesti kao što je i mali Dušan. Ljudi, aman više brate, nemojte da me smarate, šta da radim”.

Jelena Krunić je inače poznata po tome da voli da komentariše sve i svašta, posebno preko društvenih mreža, mada u 99% slučajeva nema nikakvu ni intelektualnu, ni bilo koju drugu osnovu da bi uopšte pričala o tome. Međutim, njoj nikada nije ni bio cilj da pokaže neko svoje znanje već samo da diže prašinu koja će joj podizati rejting u medijima.

Na ovaj njen zadnji komentar , normalan čovjek ne može ostati ravnodušan, ali ono što bi većina nas trebali da uradimo je da ovakve likove poput nje jednostavno ignorišemo i ne pridajemo im bilo kakvu pažnju. To je za njih najveća katastrofa koju mogu da dožive.