ŠTA JOJ SE DESILO? Biljana Jevtić ne liči na sebe, svi su u ŠOKU zbog njenog izgleda! (FOTO)

0

Starije generacije sigurno znaju ko je Biljana Jevtić. Smatra se kao jedna od navećih pjevačica narodne muzike na našoj javnoj sceni. Iza nje je karijera izrazito bogata, veliki broj hitova kao što su Proklet da je ovaj život, Evo ti srce na dalnu, Stariš a ne ostariš i još dosta njih.

 

U braku je sa Acom Ilićem koji je takođe pjevač a za medije nisu nešto posebni jer iza sebe nemaju niakkvih skandala. Biljana je kroz karijeru snimila 15 albuma a na jednom od nastupa upoznala je sadašnjeg supruga. Brak je trajao ali nisu mogli imati djecu kasnije na njihovo iznenađenje Biljana je ostala trudna a nakon bombardovanja Srbije preselili su se u Njemačku. A nakon par godina vratili su Srbiju sa sinom Ivanom.

Biljana u rijetkim intervjuima koje daje za medije ističe uvijek kako je danas estrada uništena i da se više uopšte ne cijeni talenat i dobar glas ali ona i njen suprug imaju dovoljno poslovnih angažmana. Nedavno se na društvenoj mreži Instagram pojavila njena fotka iz mladosti u društvu kolegica i svi su primjetili frizuru koju je tada imala i koja je potpuno drugačija od one po kojoj je znamo godinama.