Srpski gej aktivista objavio status koji je razbijesnio cijelu Srbiju: Glupi Srbi žale Kobija Bryanta a zaboravljaju da je on napastvovao maloljetnu djevojku- Nema većih licemjera od Srba (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Srpski gej aktivista objavio status koji je razbijesnio cijelu Srbiju: Glupi Srbi žale Kobija Bryanta a zaboravljaju da je on napastvovao maloljetnu djevojku- Nema većih licemjera od Srba (FOTO)

Predrag Azdejković je zasigurno najpoznatiji srpski gej aktivista koji je ujedno i novinar koji je poznat po nekim zaista brutalnim komentarima na račun nekih poznatih ličnosti. I još se nije smirio ni skandal u kojem je ocrnio pjevača Željka Joksimovića, Azdejković  je sada otišao i korak dalje. Pa je tako sa svojom objavom na društvenim mrežama, izvrijeđao nedavno poginulog košarkaša Kobe Bryanta

Azdejković je tom objavom podsjetio na veliki skandal u kojem je glavnu ulogu imao pokojni košarkaš, kada je prije nekoliko godina priznao kako je varao svoju suprugu i to sa radnicom hotela, koja je uz to bila i maloljetna. Azdejković je na društvenim mrežama objavio adekvatnu fotografiju, a uz nju je i napisao: “Svi se pretvaraju da Kobi nije bio silovatelj”. Na ovaj način Azdejković je u stvari podržao novinarku Feliciu Sonmez iz Washington Posta koja je i američku javnost podsjetila na ovaj detalj na kojeg su svi zaboravili, a nakon što je objavila tekst u veoma kratkom roku je dobila na hiljade uvredljivih poruka i prijetnji smrću, a povodom toga je ova novinarka napisala sljedeće:

“Ovo mi je sada otvorilo oči. Za svih onih (doslovno) preko deset hiljada ljudi koji su mi se javili i prijetili mi, molim vas pročitajte ovu priču u detalje. Pisana je prije više od 3 godine i čak je nisam ni pisala ja. Svaki celebriti bio trebao da bude i ostane upamćen po svojoj cjelovitosti, a ne samo nekim detaljima.” Radi se o tekstu koji je izašao u javnost pije par godina, a tekst je imao naslov “Uznemirujući slučaj silovanja od strane Kobija Brajanta: DNK dokaz, ispovijest žrtve i polu-priznanje”.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Oglasi – Advertisement