Srpske zvezde su kraljice fotošopa: Karleuša puna celulita i strija, ali čekajte da vidite Daru Bubamaru! NI BLIZU ONOG ŠTO OBJAVLJUJU (FOTO)

0

Danas kada pomenemo javne ličnosti, sada kako možemo da vidite pišemo o pevačicama sa domaće estrade, moramo da kažemo kako smo svi mi svesni odavno da oni svoje slike profesionalno uređuju. Oni pored toga što imaju profesionalne fotoaparate, imaju, i jako dobre programe za uređivanje slika.

Pevačica Karleuša je puna celulita kako ćete imati i sami prilike da vidite u fotografijama koje smo za vas ostavili ispod ovog teksta. Kada gledate njene slike na profilu, nigde nećete videti niti jedan detalj koji je loš na njoj, na na sve obraća pažnju i jako dobro uredi svoje fotografije. Pored nje, postoje još neke pevačice kao što je što je Dara Bubamara koje jako puno uređuju fotograije, čak se spekuliše da ona ima čoveka zaduženog za to. Verujemo da je i njih sramota kada vidi da se ovakve slike šire društvenim mrežama. Široke narodne mase su svesne da ni one ni njiihove životi nisu savršeni kako oni predstavlju.