Srpska svadba iz PAKLA! Mlada iz Kruševca spremala se da kaže DA, a onda je KUM progovorio i UNIŠTIO sve – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Srpska svadba iz PAKLA! Mlada iz Kruševca spremala se da kaže DA, a onda je KUM progovorio i UNIŠTIO sve

Ispovjest jedne mlade iz Kruševca, koja tvrdi kako joj je kum upropastio vjenčanje, okupirala je pažnju javnosti u Srbiji i njene riječi se i sada svugdje prepričavaju. Njenu izjavu možete pročitati u ostatku ovog današnjeg članka. “Imam ja nešto prije toga, gospođo matičarko, ako se ne ljutite?” pitao je on. Tada su svi bili šokirani, ali od šoka niko nije odreagovao, a matičarka je mimikom dala zanka da može uraditi ono što je naumio.

U tom trenutku je Laza otišao do svoje djevojke, za koju nismo znali ni da postoji, a još manje da će da dođe na našu svadbu, zaboga, on je vjenčani kum i zašto bi poveo neku nepoznatu, anonimnu osobu sa kojom je navodno u vezi već 3 sedmice na jedan takav događaj? Pored toga, svi se mi znamo punih 14 godina i znao je da smo Martin i ja o ovom danu sanjali doslovno mjesecima. E zbog toga sam bila bijesna. Uglavnom, prišao je toj anonimnoj djevojci i izgovorio je četiri riječi koje mi i sada odzvanjaju u glavi: “Udaj se za mene”. Ljudi su od šoka počeli da se smiju. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement