SRPSKA PJEVAČICA PRELEŽALA KORONU I VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Pogledajte Kakve Joj Je Posljedice Bolest Ostavila-NISAM HTJELA DA MI SE OVO DESI (FOTO)

0

Pjevačica Nadica Ademov , je posljednjih nekoliko mjeseci sve popularnija. Naime , kako fanovi mogu primjetit , Nadica je izgubila mnogo kilograma , ali kako je pjevačica navela do ovoga nije došlo jer je ona tako htjela.

 

Na tu temu Nadica nije htjela puno otkrivati , ali je istakla kako je veoma zadovoljna što je za kratko vrijeme izgubila šest kilograma , a kako smo mogli saznati , ona je smršala zbog stresa , nije redovno jela i eto neplanirano izgubila kilograme , za koje su je mnogi pohvalili.

Nadica je nedavno otkrila da je preležala koronu , i tada je priznala da dok se nije i sama zarazila , nije vjerovala da je virus toliko opasan. Naime , pjevačica je otkrila da ona nije imala jake simptome i da joj nije bilo teško. Dvije , tri sedmice je bila u kućnoj izolaciji i ozdravila. Pjevačici fale putovanja , jer kako kaže navikla je da puno putuje , a sada zbog korone je sve stalo.